KABA

Objavljena lista s konačnim rezultatima upisa u karlovačke dječje vrtiće

Nakon postupka prijave u vrtiće putem aplikacije e-građanin i isteka roka za prigovore i donošenje odluka po prigovorima, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, a na prijedlog Povjerenstva za upise, utvrdilo je listu s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca za pedagošku godinu 2022./2023.

-Kao što smo i ranije najavljivali i informirali naše sugrađane, a s obzirom na očekivani veliki interes roditelja i potrebu za smještajem djece u predškolske ustanove na području grada Karlovca, Grad Karlovac će u suradnji s vrtićima, kao i svake godine dosad, prilagoditi postojeće smještajne kapacitete u vrtićima, kao i aktivirati dodatne prostore kako bi što većem broju djece osigurali boravak u vrtiću. Očekujemo da će sukladno planovima svoje mjesto u vrtiću dobiti oko 300 djece, a prednost pri upisu imat će djeca čija su oba roditelja zaposlena. Također, Grad Karlovac nastavit će sa sufinanciranjem smještaja djece u privatnim dječjim vrtićima kao i obrtima za čuvanje djece, izvijestili su iz Grada.

Lista s konačnim rezultatima upisa u dječje vrtiće Grada Karlovca objavljena je danas, 29. lipnja na oglasnim pločama i službenim mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Karlovac i Dječjeg vrtića Četiri rijeke, te službenim mrežnim stranicama Grada Karlovca. Raspored upisa djece u dječje vrtiće bit će objavljen na istim mjestima kao i rezultati 6.srpnja.