KABA

NK Vatrogasac održao redovnu godišnju skupštinu

Enes Novinić stigao u klub kao najveće pojačanje za iduću sezonu

Nogometni klub Vatrogasac iz Gornjeg Mekušja održao je redovnu godišnju skupštinu. Članovi Uprave i Nadzornog odbora iznijeli su financijski i sportski izvještaj kao i ciljeve te ambicije za nadolazeće prvenstvo 2022./2023.. U prethodnom prvenstvu Vatrogasac je postigao brojne uspjehe s mlađim selekcijama, a posebno sa seniorima. Mlađi pioniri postali su prvaci 2. ŽNL NSKŽ, a Niko Budimir nagrađen je za najboljeg strijelca lige s čak 52 pogotka u jednoj sezoni. S 57 bodova seniori su zauzeli visoko 3. mjesto u 1. ŽNL NSKŽ.

Dražen Prpić, tajnik kluba, ističe da su ambicije vrlo jasne – ulazak u 4. HNL. U klub je došao značajan broj igrača među kojima se ističe Enes Novinić kao najveće pojačanje.

Vatrogasac ove godine slavi i 70. rođendan, au kolovozu će se održati tradicionalni nogometni turnir koji je ujedno i najstariji nogometni turnir u Republici Hrvatskoj.

Od gostiju nazočni su bili Tomislav Kuzman, glavni tajnik NSKŽ, Igor Pavlačić, tajnik NK Kupa i član IO NSKŽ, članovi DVD – a Gornje Mekušje te ostali simpatizeri i članovi kluba.