Uz zabranu vožnje upravljao automobilom i prouzročio prometnu nesreću

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih dvije s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom, priopćili su iz PU Karlovačke.

Jučer u večernjim satima u Karlovcu policijski službenici su utvrdili da osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg upravlja 55-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije i prouzročio prometnu nesreću

Jučer u popodnevnim satima 44-godišnjak je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,78 g/kg i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije i u Slunju prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.