KABA

Ekipu Hitne napao čovjek kojem su pomagali! 80-godišnjaku pozlilo od alkohola, kad su mu pružili prvu pomoć, vrijeđao i udarao “hitnjake”

Karlovački tim Hitne pomoći, onaj koji mu je pomogao nakon što mu je pozlilo od alkohola, najprije verbalno, a onda i fizički, napao je 80-godišnjak i pri tom ih lakše ozlijedio!

Sve se događalo sinoć, a cijeli slučaj je prijavljen policiji.

 – Danas, 1. kolovoza 2022. godine 23-godišnjak i 26-godišnjak su u Policijskoj postaji Karlovac s ispostavom Vojnić podnijeli prijavu na zapisnik o zaprimanju kaznene prijave za kazneno djelo „Prisila prema zdravstvenom radniku“, a koje je prema njima počinio 80-godišnjak. Naime, jučer oko 22 sata u naselju Sjeničak Lasinjski, općina Lasinja, 80-godišnjaku je uslijed alkoholiziranosti pozlilo i tim hitne medicinske pomoći Karlovac pružio mu je liječničku pomoć te ih je muškarac u jednom trenutku počeo vrijeđati nakon čega je udario 23-godišnjaka i 26-godišnjaka te ih pritom lakše ozlijedio. Protiv muškarca će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava, odgovoreno nam je iz PU karlovačke na upit o ovom, na sreću, ne baš uobičajenom napadu.