Lauš i Luketić: Bilo je divno igrati nogomet, a oproštajna utakmica stvorila je u nama posebne emocije

Nakon dugogodišnjeg igranja nogometa, svoju oproštajnu utakmicu odigrali su Denis Lauš i Danijel Luketić – Njanjo u dresovima NK Mrežnica.
Denis Lauš od nedavno je predsjednik kluba, a u Mrežnici je upisao čak 22 godine aktivnog igranja. Kratko je bio član NK Duga Resa 1929 i zagrebačkog Trnja, no pravu ljubav gaji prema Mrežnici.

Svi znamo da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu i svaki igrač uživa u igri.Veseli se svakom golu, svakoj pobjedi, tužan je kad se odigra loša utakmica ili se izgubi. Tako sam se i ja osjećao za vrijeme svoje igračke karijere i onda dođe oproštajna utakmica. Sam u sebi razmišljam kako je vrijeme brzo prošlo i kako su 22 godine igranja za klub jednostavno proletjele. Kao igrač, svoj posljedni izlazak iz igre dočekao sam emotivno i ponosno, pogotovo kad sam čuo pljesak svih tih ljudi koji su mi dolaskom na oproštajnu utakmicu došli reći „hvala“ za moje ponosne 22 godine igranja za klub. Ovim putem zahvaljujem svima koji su se odazvali, svima koji su organizirali te svima koji su na bilo koji način sudjelovali i učinili ovaj oproštaj veličanstvenim, rekao je Denis Lauš

Lauš nije rekao zbogom nogometu već odlazi u organizacijske i voditeljske vode. Kao novom predsjedniku kluba, cilj mu je vratiti Mrežnicu u 1. ŽNL i okupiti mladež. Želja mu je dovesti klub na višu razinu.

Danijel Luketić svoj život je proveo u Mrežnici gdje je dugih 23 godina bio igrač. U klubu će ostati kao član upravnog odbora te kao vjerni navijač svojim dečkima.

-Ovo je fenomenalno. Da sam znao da će oproštaj biti tako lijep i prije bih se oprostio (kroz smijeh). Napokon smo se okupili i odigrali sa prijateljima s kojima smo odigrali najveće utakmice kluba i osvajali naslove za ovaj klub. Veliko hvala svima na odazivu. Stvarno sam ponosan i sretan, ističe Luketić

Oproštajnu utakmicu odigrali su protiv veterana VNK Duga Resa. Utakmica je bila revijalnog karaktera, a završila je rezultatom 3:1 za Mrežnicu.

NK Mrežnica danas ima seniore, mlađe i starije pionire, dok se i veterani polako sakupljaju da se priključe natjecanju u NSKŽ tijekom sljedeće sezone. Prije utakmice, bivši predsjednik i član IO, Damir Radinović i Josip Stojković, uručili su prigodne zahvale i poklone obojici igrača.