KABA

U Zvečaju odigrana vrlo zanimljiva utakmica između NK Mrežnica i NK Vojnić ’95

U sklopu priprema za nadolazeće prvenstvo, na stadionu u Zvečaju odigrana je vrlo zanimljiva utakmica između domaće Mrežnice i Vojnića ’95 u kojoj je Vojnić, iako je gubio 1:0 i 3:2, na kraju došao do pobjede 4:3 prekrasnim pogotkom u posljednjoj minuti susreta. Obje momčadi nastupile su u kombiniranom sastavu. Mrežnici je nedostajalo 10-ero igrača koji inače igraju u prvom sastavu pa su nastupili uglavnom s pričuvama, a Vojniću je nedostajalo 5-ero prvotimaca.

Zbog niza izostanaka, kako zbog ozljeda, tako zbog odlaska na produženi vikend, obje momčadi nastupilr su s novim i mladim nogometnim imenima. Susret su bolje otvorili gosti koji su nametnuli ritam igre kroz posjed lopte, dok su se domaći najviše bazirali na kontra napade. Upravo iz jedne takve situacije došli su do jedanaesterca na temelju kojeg dolaze do 1:0 i s tim rezultatom završava prvo poluvrijeme iako su gosti iz jedne prekrasne akcije pogodili vratnicu. U drugo poluvrijeme gosti ulaze odlučnije te dvama uzastopnim pogotcima okreću rezultat na 2:1 u svoju korist. Nakon što su došli u vodstvo, gosti su se malo opustili što je domaća pomlađena momčad iskorostila te izjednačila, a ubrzo i povela rezultatom 3:2 . Rezultat je ostao nepromijenjen sve zadnjih 10-ak minuta susreta kada su gosti izjednačili na 3:3 te na kraju, u 90. minuti susreta, prekrasnim pogotkom ipak došli do pobjede rezultatom 3:4.

Za Vojnić ’95dvostruki strijelac bio je Sušilović, a po jednom su bili precizni Valentić i Horvatin. Za Mrežnicu pogotke su postigli Stojković, Tomac i Lovrenović.

Utakmica je odigrana u fer i sportskom duhu, a sudac utakmice bio je Zvonko Lesar.

 

Foto: Denis Lauš