U ponedjeljak tradicionalni nogometni turnir i vrtna zabava u Donjem Mekušju

Ove godine bit će i turnir kadeta

Nogometni klub Kupa iz Donjeg Mekušja organizira svoj 38. tradicionalni nogometni turnir “Kupa 2022.” povodom blagdana Velike Gospe. Osim seniorskih momčadi, održat će se turnir i kadetskih momčadi.

U kadetskom turniru igrat će NK Vatrogasac, NK Draganić i domaćin NK Kupa. Prva utakmica na rasporedu je u 15:00 sati, a turnir će otvoriti Vatrogasac i Draganić. U 15: 40 sati igraju Vatrogasac i Kupa, a u 16:20 sati Draganić i Kupa.

Seniorski turnir počinje u 17:00 kad će nogometne snage odmjeriti Kupa i Draganić. U 18:00 sati igra se riječni susret dviju rijeka – Kupe i Korane nakon čega slijedi svečano proglašenje pobjednika među kadetima s početkom u 19:00 sati. Posljednju seniorsku utakmicu odigrat će Draganić i Korana u 19:15 sati.

Nakon turnira slijedi velika vrtna zabava ispred DVD-a Donje Mekušje, a sve prisutne zabavljat će TS Merak. Organizator je za sve posjetitelje pripremio bogatu ugostiteljsku ponudu i tombolu.

Proglašenje pobjednika i podjela pehara te pojedinačnih nagrada za seniorski turnir bit će na vrtnoj zabavi u 21:30 sati.