Četiri prometne nesreće, dvije s teško ozlijeđenim osobama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, u Ogulinu i Karlovcu te četiri prometne nesreće, od kojih su dvije s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Na Rakovcu od 14. do 15. kolovoza nepoznati počinitelj je 60-godišnjaku ispred zgrade otuđio skuter. Materijalna šteta je veća od 2000 kuna.

Na autocesti A1 u Draganiću jučer u 11.05 sati dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom poljskih nacionalnih oznaka upravljao je 42-godišnji državljanin Poljske koji nije držao potreban razmak dok se kretao iza drugog vozila pa je udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljala 33-godišnjakinja, a potom i u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći 42-godišnji vozač je teško ozlijeđen. Izdan mu je obavezni prekršajni nalog te će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće.

Na državnoj cesti D1 u naselju Goljak Draganički, u Draganiću, jučer u 19.20 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač motocikla. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 29-godišnjak i započeo je skretati ulijevo, a da prethodno nije propustio sva vozila koja su mu dolazila iz suprotnog smjera. Time je oduzeo prednost motociklu zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak te je došlo do sudara. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će podnesena kaznena prijava protiv 29-godišnjeg vozača.