RK Dubovac Gaza organizirala 2. turnir u rukometu na pijesku

Ovog vikenda RK Dubovac Gaza organizirao je 2. turnir u rukometu na pijesku na Foginovom kupalištu. Uz sudjelovanje velikog broja rukometaša u seniorskoj kategoriji, na turniru su ove godine po prvi put nastupile i dječje momčadi.

– Ove godine uključili smo i djecu u turnir jer ipak su oni naša budućnost. Nadamo se da će iduće godine biti još više ekipa, a ovim putem bih se zahvalio RK Sedmerac, slatkovodnom akvariju Aquatika Karlovac, Turističkoj zajednici Karlovačke županije te akademskom rukometnom klubu iz Zagreba na pomoći oko organizacije, naveo je Karlo Mandić iz RK Dubovac – Gaza

Želja organizatora je da on postane prepoznatljiv. Ovo je njegovo drugo izdanje, a planiraju već iduće godine napraviti značajan iskorak. Dječjih momčadi bilo je osam, a seniorskih deset. Kod djece je prva bila ekipa Frka i ostali, druga Mentol, a treća Nementol. Djeca su na ovaj način upoznala drugu dimenziju rukometa.

U poslijepodnevnim satima igrali su seniori. Pobjednik glavnog turnira je ekipa Baywatch. Drugo mjesto pripalo je ekipi Elitni odred, dok je “bronca” pripala ekipi Deno i kumovi. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Fran Balen dok je  najbolji vratar bio Mihovil Moškun. U sklopu proglašenja dodijeljena je prigodna nagrada Dini Prezelju, dugogodišnjem treneru RK Dubovac Gaza koji je otišao u zasluženu trenersku mirovinu.

FOTO: Andriana Baćurin i Bruno Radovanić