Igračice rukometne škole Karlovac započele s pripremama

Vratile se Kristina Vuković i Petra Bačić

Rukometašice karlovačke škole rukometa jučer su započele s pripremama za nadolazeću sezonu. Posljednja sezona nije bila bajna za mlade sportašice no svaki klub prolazi svoju krizu, a čini se da je njoj za Karlovčanke došao kraj s obzirom na pojačanja. Prošlu sezonu rukometašice su završile na 9. poziciji u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad. U klub su se vratile Kristina Vuković i Petra Bačić. Trener Dražen Keča istaknuo je kako će narednih dva tjedna igračice odraditi fizičke pripreme u Sportskoj dvorani na Rakovcu.

– Atmosfera je dobra. To nam je jako bitno. Družimo se i van terena što je dodatna podloga za stvaranje dobre kompozicije za vrijeme treninga i utakmica, izjavila je Iva Jurišić, igračica

Jurišić objašnjava da je protekla sezona bila solidna ali i velik motiv da budu puno uspješnije ove jeseni. Lucija Stepić rukometom se bavi već 15 godina i prošla je kroz gotovo sve selekcije kluba.

– Trenirat ćemo svaki dan u tjednu i sad nas prvenstveno očekuju fizičke pripreme. S obzirom da su nam se vratile Kristina i Petra, vjerujem u uspjeh u nadolazećem prvenstvu, rekla je Lucija Stepić, igračica

Trener Keča ističe da je zacrtani cilj u novoj sezoni ići od 5. mjesta prema gore. Igračice imaju podršku svojih navijača bez obzira na rezultat i to im je jako bitno. Ovim putem pozivaju sve navijače da im se pridruže u nadolazećem prvenstvu.