KABA

Iz Čistoće kreću u čišćenje parkirališta u ulici Tina Ujevića: Tko ne ukloni vozilo, dolazi Pauk služba

Nakon što se jedan građanin potužio kako na parkiralištu kod zgrada u ulici Tina Ujevića raste grmoliko raslinje, a za što je u nekoliko navrata bezuspješno kontaktirao gradske službe kako bi to očistili, reakcija odgovornih je nastupila tek nakon objave Trend medija o tome.

Čak je prihvaćen i prijedlog našeg sugovornika o tome na koji način pristupiti čišćenju parkirališta. Dok na naš upit -tko je odgovoran i hoće li se parkiralište čistiti- nitko nije odgovorio, prema zatečenim obavijestima vozačima doznajemo kako je Čistoća d.o.o. preuzela odgovornost. Na obavijestima stoji kako će u srijedu 21.09.2022. godine u vremenu od 7 do 9 sati radnici Čistoće d.o.o. Karlovac obavljati radove ručnog i strojnog čišćenja javne prometne površine- javnog parkirališta u Ulici Tina Ujevića pored zgrada kbr. 6 i 1.

Mole se vlasnici osobnih vozila da u navedenom terminu ne parkiraju svoja vozila na privremeno zatvorenom i označenom dijelu parkirališta. Vozila koja se u vrijeme radova zateknu na navedenoj lokaciji bit će uklonjena putem Pauk službe.

O čemu se radi možete pročitati OVDJE.

omicron