Karlovac 1919 putuje u Petrinju, Vojnićani odlaze u Zagreb, a u Ogulinu se igra derbi kola 1. ŽNL

Efikasni nogometaši Karlovac 1919 u 6. kolu 3. NL Centar putuju u Petrinju kod NK Mladost. Utakmica je na rasporedu u 16 sati i 15 minuta. NK Vojnić pak u 6. kolu 4 NL Središte odlazi u goste k NK Zagreb s početkom u 10:00 sati.

Šesto kolo otvorit će Ilovčani na domaćem terenu protiv NK Zrinski Ozalj s početkom u 10:00 sati. Svi ljubitelji županijskog nogometa vjerojatno će najviše biti zainteresirani za derbi kola 1. ŽNL koje se igra u Ogulinu, a u goste im u nedjelju dolazi NK Vatrogasac s početkom u 16 sati i 30 minuta. Ogulin je trenutno prvi na tablici s 15 bodova, a Vatrogasac drugoplasirani s 12 bodova.

Također, od 16 sati i 30 minuta u Žakanju se sastaju Croatia ’78 i Barilović. Igrači Korane na Gazi dočekuju rečičku Mladost, a Slunj će na domaćem terenu odigrati susret s Draganićem.

U 2. ŽNL 5. kolo će sutra otvoriti Frankopan i Mrežnica u Brežanima u 16 sati i 30 minuta. Sutra u isto vrijeme susrest će se i Oštarije na domaćem terenu s Vrlovkom. U nedjelju u isto vrijeme igraju Plaški i Dobra iz Svetog Petra dok Kupa u Donjem Mekušju dočekuje vodeću momčad Cetingrada. U Vojniću igraju Petrova Gora i novigradska Dobra, a Šišljavić kod kuće dočekuje Tuškane.