KABA

Mačevalački klub Karlovac sjajan na međunarodnom turniru u Zagrebu – Vratili se s “hrpom” medalja

Članovi Mačevalačkog kluba Karlovac sjajne su rezultate postigli na međunarodnom turniru u Zagrebu i kući se vratili s “hrpom” medalja.

Na turniru su uz domaće borce, nastupali i natjecatelji iz Italije, Mađarske, Austrije, Slovenije, Srbije i Turske, a karlovački su nastupili u disciplini floret.

– Najbolji rezultat na turniru ostvario je Leonard Baršić-Ilić, koji je sa zaista odličnim mačevanjem u kategoriji dječaka do 11 godina osvojio 1. mjesto, u konkurenciji od 12 boraca i sa ukupno 8 ostvarenih pobjeda i bez iti jednog poraza. U istoj kategoriji dobro mačevanje je prikazao i Mislav Ostarčević, koji je sa ukupno 5 pobjeda i 2 poraza na kraju osvojio 3. mjesto. U kategoriji djevojčica do 13 godina, Iva Kirinčić je sa 6 pobjeda i samo jednim porazom na kraju osvojila 3. mjesto u konkurenciji od 15 natjecateljica. Kod kadeta najbolji je bio Jakov Božić, koji je sa 5 pobjeda i 2 poraza na kraju zauzeo 3. mjesto u konkurenciji od 12 boraca. U istoj kategoriji dobar je bio Luka Bublić, koji je sa 4 pobjede i 2 poraza na kraju zauzeo 5. mjesto. Od ostalih rezultata valja još izdvojiti 5. mjesto Jakova Božića u kategoriji dječaka do 15 godina, ostvareno sa 5 pobjeda i 3 poraza u konkurenciji od 14 boraca, javili su iz Kluba.