KABA

Na krilima Ivana Matiazha, Gabrijela Stepinca i Ivana Miščina do visokih 5:0 protiv HAŠKA

Jučer je odigrano 7. kolo 3. NL Centar, a “Plavo – bijeli” na Čavlekovom stadionu dočekali su momčad HAŠKA. Pamić je u utakmicu krenuo sa sljedećim sastavom: 12 Šteko Luka (V), 2 Ribar Ivor, 5 Zavalić Tin, 6 Stepinac Gabrijel, 8 Paracki Goran (od 89. min. 19 Markuš Viktor), 10 Budimir Josip, 11 Kristaj Noz (od 60. min. 20 Pamić Zvonko), 13 Medynskyy Igor (od 86. min. 3 Miščin Ivan), 15 Pausić Borna (C) (od 86. min. 21 Srpak Filip), 17 Matiazh Ivan (od 75. min. 9 Trešnjić Elvis), 29 Bunoza Gordan. Kao pričuve bili su još vratar 1 Dalipagić Faruk i igrač 16 Pribanić Mateo.

Usprkos dominaciji Karlovčana u prvom dijelu susreta i s pet značajnih prilika za postizanjem pogotka, vratar Gujić Patrik bio je uspješan. Već na samom početku drugog dijela, točnije u 50. minuti, Ivan Matiazh upisuje se kao prvi strijelac ovog susreta na odbitak lopte od vratara. U 60. minuti trener Pamić izvodi prvu zamjenu. Umjesto nedavno oporavljenog Kristaja Noza, u igru je ušao Zvonko Pamić, a igrač Matiazh preselio se na špicu. Od još jednog odbijanca, Matiazh ponovno dolazi do pogotka u 65. minuti.

Već u 72. minuti dobro raspoloženi Matiazh upisuje svoj hat-trick koji izlazi u 75. minuti ispraćen odličnom atmosferom domaće publike, a u igru je ušao igrač Trešnjić Elvis. Nemoćni Gujić, koji je dosta spašavao vrata Haška, u 76. minuti prima i četvrti pogodak. Ovaj put precizan je bio Stepinac Gabrijel koji je na ubačaj Pamića iz kuta upisao pogodak glavom. Još jedna šansa Karlovčana stvorena je u 79. minuti u kojoj je Ribar pucao s ruba kaznenog prostora no Gujić je loptu odbio u korner gdje je udarac iz kuta izveo Pamić i poslao loptu kapetanu Pausiću no dobar pokušaj glavom nije realiziran. Za konačnih 5:0 u strijelce se upisao 19-ogodišnji Miščin Ivan.

U subotu Karlovac 1919 odlazi u goste k NK Lukavec, a utakmica je na rasporedu u 16:00 sati.