KABA

Menar je napokon u Karlovcu; škola usredotočena na razvoj intelektualnog potencijala vašeg djeteta

Karlovac se priključio Splitu, Dubrovniku, Ivanić Gradu i Samoboru i dobio Menar akademiju. Menar (mentalna aritmetika) je škola usredotočena na to da razvija intelektualni potencijal vašeg djeteta.

Od treće godine vaše dijete počinje istovremeno razmišljati i kreativno i logički. U to vrijeme se lijeva (logička) i desna (kreativna) polutka mozga bore za dominaciju nad djetetovim razmišljanjem. Veliki znanstvenici poput Nikole Tesle  poznati su upravo po tome što su osim velikog praktičnog znanja imali i jednako tako veliku dozu kreativnosti što znači da su koristili najbolje iz obje polutke mozga.

To je način na koji djeluje Menar akademija.

Za djecu od 3 – 6 godina na Oxfordu je razvijen program Numicon. 2015. godine proglašen je za najbolju svjetsku edukativnu matematičku metodu. Kroz dodir, sliku i igru, ovaj program upoznaje djecu s matematičkim jezikom i brojevima te im pomaže u stvaranju mentalnih slika.

Djeci od 4 – 12 godina namijenjen je program Mentalna aritmetika. Ovdje se koristi drevni azijski alat abakus. Abakus je u stvari prvo računalo razvijeno prije nekoliko tisuća godina. Prednost ovakvog načina računanja je u tome što se obavlja isključivo mentalnim putem, bez upotrebe olovke i papira čime se postižu odlični rezultati u razvoju analitičkog dijela dječjeg mozga.

Ad Math program je namijenjen djeci koja već pokazuju talent i sklonost prema matematici. To je program napredne matematike gdje djeca savladavaju natjecateljsku razinu koja je iznad one koja se uči u školi.

Matematička pismenost je preduvjet za razvoj cijelog niza životnih vještina, djeca postaju otvorenija prema novim tehnologijama, lakše razvijaju vlastiti potencijal, natjecateljski duh, timski rad i samopouzdanje.

Menar Akademija Karlovac nalazi se na adresi Trg hrvatskih branitelja 2, u novoj zgradi na tržnici. Upisi su u tijeku, a možete se prijaviti i za besplatne ogledne satove.

Svi programi se provode u malim grupama do 12 polaznika. Predavači su vrhunski i iskusni stručnjaci u radu s djecom i međunarodnim certifikatima. U cijenu školarine su uračunati i dodatni sati ukoliko neko dijete treba te nadoknade ukoliko izostane.

 

Predbilježbe za besplatne sate:

https://menaracademy.eu/upisni-centri/karlovac

E-mail: karlovac@menaracademy.eu

Mobitel: 095 3939 869

Facebook i Instagram stranice Menar akademije Karlovac