KABA

Školarke Karlovca nisu uspjeli doći do bodova protiv Trešnjevke – upisale poraz rezultatom 22:27

Iako se od rukometašica očekivalo više s obzirom da je Trešnjevka bodovno lošija do sad u prvenstvu, Školarke Karlovca upisale su poraz na domaćem terenu. U prvih 30 minuta vodila je i jedna i druga ekipa, a s minimalnim golom prednosti (12:11) Školarke su privele kraju 1. poluvrijeme.

Ulazak u drugo poluvrijeme rezultirao je “sušom” od šest minuta bez postignutog pogotka za Školarke pri čemu su djevojke Trešnjevke otišle u vodstvo (12:13). Uslijedila su tri uzastupna pogotka Školarki no sreća nije dugo trajala jer se Trešnjevka ponovno vratila u igru. Kod rezultata 16:16 gošće su četiri uzastopna pogotka i prešle u vodstvo (16:20). Karlovčanke se više nisu vraćale u vodstvo čime je Trešnjevka upisala pobjedu rezultatom 22:27.

Najviše pogodaka za domaću ekipu postigla je Kristina Vuković, njih šest. Slijedi Medved s pet pogodaka, zatim Bačić s četiri dok je Stepić protivničku mrežu zatresla tri puta. Kusanić i Razumić postigle su po 2 pogotka, a vratarka Keča upisala je 7 obrana.

Školarke su trenutno na 10. mjestu tablice s četiri boda kao i pretposljednja Sloga.

U sljedećem kolu, koje je ujedno i pretposljednje u jesenskom dijelu prvenstva,  Školarke gostuju u Labinu kod vodećeg Rudara.