KABA

Ponavljači prometnih prekršaja dobili kazne od 24.000 kuna – jedan vozio dok nije smio i to neregistriran auto, drugi bio pijan

Dvojica višestrukih ponavljača prometbnih prekršaja platit će 24.000 kuna kazni, a i za volan neće smjeti iduća tri mjeseca. Kazne su im izrečene na sudu, nakon što ih je policija zaustavila u Dugoj Resi i Slunju.

Bilo je to jučer, za kontrole prometa.

–  Policijski službenici su u Dugoj Resi utvrdili da tehnički neispravnim osobnim automobilom koprivničkih registarskih oznaka za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, upravlja 66-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 14.000 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom. Također su jučer u naselju Donje Taborište, Slunj, policijski službenici utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg upravlja 53-godišnjak. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 10.000 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom, objavila je PU karlovačka.