KABA

Ne prestaju oduševljavati – odbojkašice Kelteksa upisale gostujuću pobjedu protiv Vukovara (1:3)

Visoko treće mjesto odbojkašice Karlovca učvrstile su večerašnjom pobjedom u teškom susretu protiv Enne Vukovar. Ekipa Gorana Zeca ponovno je potvrdila da nije bezveze na samom vrhu najvišeg odbojkaškog ranga u Hrvatskoj te su i u ovom kolu upisale vrijedne bodove rezultatom 1:3 u setovima.

U prvom setu slavile su s odličnih 19:25 dok je drugi set pripao domaćim Vukovarkama rezultatom 25:17. Karlovčanke se nisu dale niti u trećem setu koji je bio najnapetiji. Uz malu prednost, Karlovčanke su vodile no Vukovarke su sredinom seta povele rezultatom 18:14. Ipak, Karlovčanke su uspjele smanjiti rezultat kod 18:17 ali domaće djevojke vratile su se u igru i vodile 21:18. Zecove djevojke nisu se dale i na kraju seta ipak slavile rezultatom 21:15. Četvrti set također je obilježilo hvatanje rezultata s jedne i s druge strane no Karlovčanke su ipak pokazale zube i upisale pobjedu rezultatom 21:25 te kući ponijele sva 3 boda.

U srijedu odbojkašice Kelteksa ponovno igraju s Vukovarkama ali na domaćem terenu. Riječ je o utakmici četvrtfinala Hrvatskog odbojkaškog Kupa “Snježana Ušić”. Svi navijači i navijačice Kelteksica moći će uživati u sportskoj dvorani na Rakovcu s početkom u 20 sati.

Iduće subote slijedi nova domaća prvenstvena utakmica. U goste dolazi OK Brda.