KABA

Odbojkašice Kelteksa sjajnim se nastupom plasirale u polufinale Kupa Snježana Ušić

Večeras je u ŠSD Mladost na Rakovcu odigrano četvrtfinale Hrvatskog odbojkaškog Kupa “Snježana Ušić”. Odbojkašice Kelteksa ugostile su ekipu ŽOK Enna Vukovar. Sjajnim nastupom pobijedile su u setovima rezultatom 3:0. Najuvjerljivije su bile u prvom setu rezultatom 25:12 dok su u drugom setu imale nekoliko nesigurnosti koje su gošće dobro iskoristile no svejedno nisu osvojile set. Isti je završio rezultatom 25:23 u korist Kelteksica. Ponovno su slavile i u posljednjem setu rezultatom 25:15.

– Mislim da smo pokazale da stvarno možemo parirati bilo kojem protivniku. Igrale smo koncentirano i pažljivo. Borile smo se za svakim poenom. Rezultat je otišao u našu korist. Jako smo zadovoljne. Dugo smo se pripremale pa mislim da je zato i rezultat otišao u našu korist, rekla je Ella Badanjak, OK Kelteks.

– Došle smo bez dvije glavne igračice iz prve postave. Dale smo sve od sebe ali nije išlo. Sad igramo protiv Splita u prvenstvu na što ćemo se fokusirati da odradimo što bolje, izjavila je Petra Dugandžić, ŽOK Enna Vukovar.

Odbojkašice Kelteksa već ove subote igraju ponovno kod kuće. U 10. kolu Superlige dolazi im ekipa OK Brda. Utakmica počinje u 20:00 sati.

– Mislim da Brda nisu još pokazala svoju kvalitetu. Mislim da su kvalitetne i individualno i ekipno. Možda još nisu kliknule. Nadam se neće još protiv nas ali dat ćemo sve od sebe. Težit ćemo tome da budemo što koncentriranije, što borbenije i da rezultat ode u našu korist, dodala je Ella Badanjak, OK Kelteks.