Nakon što su gradske tvrtke Mladost i Zelenilo dobile nove – stare direktore, ostalo je još saznati tko će iduće četiri godine upravljati Gradskom toplanom. Kako trenutno stvari stoje – zainteresiranih nema.

Naime, Gradska toplana objavila je natječaj za direktora tvrtke 24.studenog 2022. godine na koji se, kako Trend neslužbeno doznaje, nitko nije javio. Pa čak ni sadašnji direktor kojem mandat traje do 10.prosinca.

Samo su četiri uvjeta bila u natječaju i to da kandidat/kandidatkinja ima završen najmanje preddiplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski studij ili pak stručni studij s kojim je izjednačena najmanje viša stručna sprema prema propisima prije donošenja Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju, i to iz područja prirodnih znanosti, tehničkih znanosti, društvenih znanosti, i
interdisciplinarnih područja znanosti. Zatim da ima najmanje pet godina radnog iskustva, da posjeduje organizacijske sposobnosti, da je podnio najbolji prijedlog programa rada za mandatno razdoblje.

Nadzornom odboru tvrtke preostaje tako raspisati novi natječaj s nadom da će se netko prijaviti.