KABA

Poznata imena najuspješnijih u dugoreškom sportu – Xue Han Vukelja i Tvrtko Vrčić istaknuti pojedinci

Dugoreški sport i prošle je godine ostvario brojne uspjehe, a sada su otkrivena imena onih najuspješnijih.

Za najbolju sportašicu proglašena je Xue Han Vukelja iz STK Aquaestil, a slijede ju Dora Černelić iz TKD Klub Duga Resa i Nika Špoljarić iz OK Plavi Zmaj. Kao najbolji sportaš istaknuo se Tvrtko Vrčić iz SK Duga Resa dok je drugo mjesto pripalo njegovom kolegi iz kluba, Filipu Maletiću. Tu su i Vladimir Požar iz KK Duga Resa i Dominik Aršulić iz TKD Klub Duga Resa.

Najbolji sportski klub je Streljački klub Duga Resa, slijede Stolnoteniski klub Aquaestil i Judo klub Duga Resa. Sanja Samardžija iz SKIO Duga Resa proglašena je za najbolju sportašicu s invaliditetom.

Kao najbolji sportski djelatnici proglašeni su: Ivan Furač iz NK Duga Resa 1929, Branko Obradović iz STK Aquaestil, Nikica Spudić iz KPA Vodomar, Kristina Sudac iz OK Plavi Zmaj i Mladen Luščić iz KŠR Mrežnica.

Duga Resa obiluje sportskim nadama, a za prošlu godinu proglašeni su: Leon Lončar iz SK Mrežnica, Dario Šlat iz NK Mrežnica, Nikol Šepčić iz JK Duga Resa, Ivano Prša iz KK Duga Resa, Manuel Polović iz NK VOŠK, Dora Kožul iz OK Plavi Zmaj, David Tuškan iz STK Aquaestil, Lora Vahtarić iz AK Mrežnica i Jakov Lovrić iz NK Duga Resa 1929.

omicron

Nikola Vukelja iz STK Aquaestil nominiran je za priznanje Saveza športova Karlovačke županije s ostvarenim rezultatima. Za nadarene sportaše i sportašice Karlovačke županije s ostvarenim rezultatima nominirani su Leon Šutej iz JK Duga Resa, Lee Loo Vukelja te Marla Vidaković iz STK Aquaestil.

Za mlade sportaše i sportašice Karlovačke županije sa zapaženim rezultatima nominirani su Zvonimir Kramarić iz STK Aquaestil, Jure Roguljić iz KK Duga Resa te Lovro Jurčević i Maja Polović iz JK Duga Resa.

Za najboljeg sportkog djelatnika proglašeni su Ivan Drvodelić iz NK VOŠ i Branko Obradović iz STK Aquaestil.

Juraj Vogrinc iz STK Aquaestil nominiran je u kategoriji za životno djelo, odnosno za najuspješnijeg sportskog djelatnika kroz dugogodišnji rad u sportu.

Dvadeset godina postojanja ima Judo klub Duga Resa za što će dobiti priznanje za jubilej kluba dok će Sportsko društvo Brodac dobiti za 10 godina.

Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša održat će se u svibnju u dugoreškom amfiteatru.