KABA

Mladi gimastičari vratili se iz Osijeka sa 1. i 2. mjestom – “Velik je to trud svih vas, čestitke od srca”

Školski sportski savez Karlovačke županije danas je dočekao dvije skupine gimnastičara koji se sa državnog natjecanja u Osijeku nisu vratili praznih ruku. Dječaci Osnovne škole Dubovac su osvojili zlato, a djevojčice srebro zlatnog sjaja.

Razlog našeg današnjeg okupljanja je izvrstan rezultat naših mladih sportaša, učenika OŠ Dubovac i učenica OŠ Švarča. Oni su nastupili na Državnom prvenstvu školskih sportskih klubova u Osijeku u sportskoj gimnastici gdje su naši učenici postigli izvanredan rezultat i prvo mjesto, također učenice OŠ Švarča, vrlo odlično drugo mjesto. Čestitke od srca, rekla je predsjednica Školskog sportskog saveza Tanja Škrak.

Hvale nije nedostajalo ni od Županije ni Grada te su nagrade za gimnastičare uručile pročelnica upravnog odjela za školovanje Karlovačke županije Marija Ščulac i  pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Draženka Sila Ljubenko te su uputile nekoliko riječi hvale njima i mentorima.

Velik je to trud svih vas, povijesni rezultat za gimnastiku u Karlovačkoj županiji i Gradu Karlovcu to je trud vas, vaših roditelja, veliki trud vaših trenera ali i mentora i profesora koji su danas ovdje s vama. To je profesorica iz OŠ Dubovac Marija Lukežić Štedul i profesor Marin Jović djevojkama sa Švarče, kazala je Ščulac.

Bravo naši gimnastičari, bravo cure i dečki. Svaka vam čast na rezultatima koje imate. Tu vam je potrebno jako puno truda i da za vas stoje bake, djedovi, mame i tate pa čestitajte i njima, dodala je Sila Ljubenko.

Mladi sportaši su još uvijek pod dojmom velikih pobjeda i vesele se novim izazovima koji ih čekaju.

omicron