KABA

U osobnom automobilu prevozio više od 45 kg marihuane

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 
-Jučer, 2. ožujka kod naplatne postaje autoceste A1 u Karlovcu policijski službenici Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice zaustavili su osobni automobil splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak. Tom prilikom u stražnjem dijelu vozila uočeno je više kutija te se posumnjalo da osoba prevozi drogu. Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić koji su nad 47-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršena pretraga vozila te je u putničkom i prtljažnom prostoru u devet kartonskih kutija pronađeno 45,7 kg cannabis marihuane, izvijestili su iz policije.

omicron


Muškarca se sumnjiči da je drogu neovlašteno posjedovao te da je droga bila namijenjena daljnjoj neovlaštenoj prodaji.

-Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 47-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden u nadležno državno odvjetništvo.