NK “Vatrogasac” danas je održao svoju Redovnu izbornu skupštinu. Radno predsjedništvo sačinjeno od Tomislava Zorinića kao predsjednika iste te  Dražena Prpića kao zapisničara i Alena Madžarca, predsjednika kluba predložilo je dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen.

Nakon himne i minute šutnje pročitani su svi izvještaji i planovi te su svi jednoglasno usvojeni. Od 24 člana s pravom glasa na skupštini bilo je prisutno 18, što je više od pola te su sve donesene odluke pravovaljane.

Predsjednik kluba Alen Madžarac kazao nam je kako većih promjena u predsjedništvu i upravi neće biti osim manjih izmjena.

Tu sam na mjestu predsjednika već 3 godine, uprava je odlučila da ću tu biti još sljedeće dvije godine, znači još jedan mandat. Imat ćemo malo izmjena u upravnom odboru, imamo 11 članova, 4 će se promijenit.

Većih planova za dalje nemaju, ali puno nade imaju u svoju seniorsku momčad koja je prvak 1. županijske lige te smatraju da s njima imaju mogućnost postati prvaci te lige nakon 25 godina.