U sklopu provedbe projekta dnevnog boravka Crvenog križa pod nazivom „Karlovčani veselog srca 65+“ svečano je obilježen Dan žena. Na druženju su bile korisnice programa, volonterke Gradskog društva Crvenog križa Karlovac, Duga Resa, Ozalj, te općina Draganić, Krnjak, Vojnić i članovi udruge Tradicije Draganića.

-Ovaj program okuplja osobe vedrog duha, željnih druženja i učenja. Ono što je jako dragocjeno i važno jest da se starije osobe međusobno druže i da se rađaju prijateljstva, izjavila je Branka Hastor, ravnateljica Gradskog društva Crvenog Križa

Ovaj projekt je vrijedan 14 tisuća eura za ovu godinu, a Dan žena je odabran za druženje korisnika s gradonačelnikom Mandićem i zamjenicom županice Vesnom Hajsan Dolinar. Ovaj projekt dnevnog boravka zaista mnogo znači starijim ljudima koji su često sami i ne znaju kako bi kvalitetno proveli vrijeme.

-Zahvaljujem Crvenim križevima koji su uključeni u ovaj projekt. Projekti koje provode su zaista kvalitetni i potiču na druženje i kreativnost, kazala je Vesna Hajsan Dolinar, zamjenica županice Karlovačke županije

Zahvala i čestitkama povodom Dana žena pridružio se i gradonačelnik Damir Mandić koji je svima okupljenima podijelio ružu.