KABA

Četvero juniora Prane upisalo prve bodove na juniorskom kriterijskom turniru “DIV Knin Krka Open”

Četvero juniora Taekwondo kluba “Prana” upisalo je prve bodove na juniorskom kriterijskom turniru “DIV Knin Krka Open”. Na turniru je nastupilo oko 400 natjecatelja iz 46 klubova iz Hrvatske i regije. Ovo je bio ujedno i prvi od tri kriterijska turnira za juniorsku reprezentaciju Hrvatske, na kojem juniori skupljaju bodove za odlazak na juniorsko europsko prvenstvo ove godine.

Ekipa “Prane” nastupila je s 10 natjecatelja i natjecateljica u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

U konkurenciji kadeta i kadetkinja nastupili su Tara Rožić koja je s tri pobjede osvojila zlatno odličje do 41 kg, Lara Tuškan do 47 kg s dvije pobjede izborila je brončano odličje, te Rebecca Mržljak do 47 kg i Jakov Žilić do 45 kg koji su poraženi u borbi za odličja.

omicron

U ekipnom poretku kadetkinje “Prane” izborile su drugo mjesto.

U konkurenciji juniora i juniorki nastupili su Magdalena Kolarić koja je osvojila drugo mjesto do 42 kg s jednom pobjedom, Oscar Kovačić bio je drugi s jednom pobjedom do 78 kg, Matea Magdić s dvije pobjede izborila je treće mjesto do 63 kg i Mihael Trnokop s jednom pobjedom bio je treći do 51 kg. Bez odličja ostale su juniorka Marta Polić do 52 kg. koja je nakon dvije pobjede poražena u borbi za odličje te juniorka Ester Mržljak do 59 kg, koja je poražena u prvom kolu.