KABA

Kelteksice izgubile od Enne Vukovar s 3:1 u setovima; trener Zec kaže: Danas nismo postojali

Odbojkašice Kelteksa na domaćem su terenu u Školskoj sportskoj dvorani Mladost na Rakovcu izgubile od Ženskog odbojkaškog kluba Enna Vukovar, rezultatom 3:1 u setovima (25:15, 22:25, 19:25, 15:25). Radi se o Prvom krugu natjecanja u 20. kolu Superlige za seniorke. U sljedećem kolu igraju protiv OK Brda.

Prema riječima trenerice gostujuće ekipe iz Vukovara Ivane Tadić, izuzetno su zadovoljne s pobjedom u gostima protiv domaće ekipe koja je trenutno druga u ligi.

Nisam zaista očekivala. Pripremali smo se, probali smo nešto novo i evo, uspjelo je i, kao i svima, i nama ovi bodovi puno znače. Sljedeću utakmicu igramo sa Splitom kod kuće, borimo se za peto mjesto. Svaki bod je bitan i nadam se da ćemo to riješit u svoju korist, naglasila je Tadić.

Trener Kelteksica Goran Zec nije iznenađen porazom unatoč domaćem terenu i visokoj poziciji na ljestvici.

Kako smo prvi set igrali, poslije nismo postojali, nismo radili ništa što smo se dogovorili i prestali smo potpuno igrat. To je ekipa kakva je Enna Vukovar, kvalitetna ekipa, iskoristila je priliku i razbila nas je, znači nismo mogli parirat uopće. Vjerojatno smo mislil da će se same pobijedit jer su one na tablici takve kakve jesu, a mi smo ih dvaput dobili ove sezone. Ali koliko god pričali o tome, znači, danas nismo postojali. Nismo ni zaslužili više, objasnio je Zec.

 Vidno razočaran u današnju izvedbu ekipe Zec je kazao kako je rezultat još i dobar kako su igrali.

Mi smo igrali još lošije od ovoga što rezultat pokazuje i jednostavno nikako ne možemo bit zadovoljni s ovim što prezentiramo.

U sljedećem kolu Kelteksice igraju protiv OK Brda.