KABA

HDZ predstavio rezultate izbora; “Ovi izbori su nam dobra poruka za dalje”

Na održanoj konferenciji za novinare predsjednik gradske organizacije HDZ-a Damir Mandić osvrnuo se na rezultate. HDZ je imao svoju listu u 25 mjesnih odbora, a dobio je izbore u njih čak 24, osim na Borlinu. Što se tiče gradskih četvrti, od mogućih 12, pobijedili su u njih 10, osim na Gazi i u Drežnik – Hrnetiću. HDZ i dalje drži većinu samoupravnih jedinica u Karlovcu.

-Iako su ovi komunalni izbori manje u fokusu naših građana oni imaju svoju težinu i vrijednost. Zahvaljujem se svima koji su izašli na izbore i našim partnerima u gradskom vijeću, Akciji umirovljenici zajedno, Hrvatskoj stranci umirovljenika i Domovinskom pokretu. Na Gazi, Drežnik-Hrnetiću i Borlinu pobijedile su Nezavisne liste i na tome im čestitam. Koalicija SDP-a i Možemo nije polučila uspjeh na izborima i pokazalo se da oni nisu ono što građanima treba. Ovi izbori su nam dobra poruka za dalje, izjavio je Mandić.
Nada Murganić, predsjednica županijske organizacije HDZ-a istaknula je kako je također zadovoljna rezultatima izbora.

-HDZ se pokazao opet kao najbolja opcija za većinu Karlovca i sada moramo opravdati povjerenje glasača. Htjela bih istaknuti sinergiju Vlade i Grada Karlovca. Građani su pokazali da znaju prepoznati dobar rad na gradskoj organizaciji, suradnju grada i županije, te sinergiju i vertikalu s državne razine, sve ono što Vlada čini za razvoj Karlovca urodilo je rezultatima. Oni su nama obaveza. Ne smijemo iznevjeriti povjerenje, a tamo gdje smo prepoznali da građani očekuju više i bolje pojačat ćemo naš rad i suradnju. 
omicron