KABA

Dok Karlovčani iščekuju moguće poplave, vladajući su i više nego komotni- sazvali pressicu u 15:30 na kojoj se još uvijek nisu pojavili

Dok se karlovačke službe pripremaju za moguće poplave, postavljaju se zečji nasipi, pune vreće s pijeskom i to sve po hladnoći i jakoj kiši- vladajući se ponašaju i više nego komotno. Naime, Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova RH Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved te ministar obrane Mario Banožić došli su u Karlovac te su, kako je ranije najavljeno (iz Ureda župana) trebali obići ŠRC Korana i dati izjave za medije u 15.30 h. Pressica je netom prije toga pomaknuta za 15 minuta, ali ni tada se nisu pojavili na planiranoj lokaciji.

Sat vremena kasnije, još uvijek ih nema- u prostorijama Županije morali su „navodno“ održati sastanak-(na toplom i suhom), a novinari i snimatelji za to ih vrijeme još uvijek strpljivo čekaju ( na hladnoći i kiši). Krajnje neodgovorno ponašanje i nepoštivanje ljudi koji su tu kako bi građanima na vrijeme prenijeli sve važne informacije.

Čiji je to točno propust, nije ni važno, ali ako se planiraju sastanci, onda se pressice sazivaju nakon toga. Predstavnici medija definitivno nisu zaslužili ovakav tretman.