KABA

Po prvi put održat će se “Vrlovka Cup 2023.” za karliće i limače – prijave do 18. lipnja

NK Vrlovka organizira nogometni turnir koji se ove godine održava po prvi put u Kamanju. Namijenjen je za dvije kategorije mladeži: karlići i limači, dok je datum održavanja 24. i 25. lipanj. Ovaj turnir zamišljen je kao mjesto druženja svih igrača, trenera, predstavnika klubova, roditelja i svih navijača gdje će svi zajedno uživati uz bogatu ponudu hrane i pića.

– Veselimo se vašem dolasku te ćemo vas rado ugostiti na našem igralištu u Kamanju koje je smješteno odmah uz samu rijeku Kupu, javljaju iz kluba.

Turnir se igra na dva terena po sistemu 8+1 na polovci nogometnog terena. Primjenit će se pravilnik o nogometnim natjecanjima HNS-a, a kotizacija iznosi 50 eura po ekipi (ograničenje na 16 ekipa).

Kontakt: 099 6437053

Turnir počinje natjecanjem po skupinama. S obzirom da je sami turnir zamišljen kao mjesto druženja djece,  u klubu su se odlučili za jedno vrlo popularno pravilo posljednjih godina:

– prve dvije ekipe u svakoj skupini plasiraju se dalje i u nastavku igraju tzv. VRLOVKA SUPER CUP na ispadanje sve do finala i utakmice za 3. mjesto

– treća i četvrta ekipa također idu u nastavak, ali za njih se kreira drugi ždrijeb – novo natjecanje VRLOVKA CUP u kojem sve ekipe koje zauzmu 3. mjesto izvlače protivnike među ekipama koje budu 4. u skupinama i takoder igraju sve do finala i utakmice za 3 mjesto

– Na taj način omogućit ćemo svim ekipama da provedu cijeli dan uz druženje i sport što će ih zasigurno jako razveseliti. Nagrade su predviđene za najbolje u oba natjecanja, dodaju iz kluba.

omicron