Karlovački nogometaši odigrali su na domaćem terenu i posljednje, 34.kolo Treće lige Centar i očekivano pobijedili. Bili su bolji od petnaestoplasirane momčadi Ravnica i zasluženo slavili rezultatom 2:0.

Pred svojim su vjernim navijačima proslavili osvajanje naslova prvaka kojeg su puno ranije osigurali.

Nakon utakmice smo razgovarali s trenerom Igorom Pamićem koji je iskoristio priliku i čestitao svojim momcima na sjajnoj sezoni, ali još uvijek ne želi slaviti jer ih tek čekaju prave muke – kvalifikacije za viši rang natjecanja.

Sretan sam, dugo ovo već čekamo. Napravili smo veliku stvar, momci su odigrali odlično, ali moram priznati da mi se miješaju emocije. Tko god je prvak u svojoj ligi, ne može biti slab. Čeka nas sad teških 15 dana. Moramo se dobro pripremiti za kvalifikacije. Imamo dobru momčad i obećajem da ćemo izgoriti kako bi se Karlovac popeo rang više; barem jedan zasada.

Zbog poplava i ružnog vremena, dečki nisu dva tjedna pošteno trenirali i kako trener Pamić kaže – možda fizički ne izgledaju bajno, ali uvjeren je da imaju dovoljno iskustva, želje i rutine da ovo izguraju do kraja.

Nitko trenutno nije ozlijeđen i svi su na raspolaganju, što je jako važno i može biti presudno. Kad uđemo u viši rang (namjerno govorim KAD, a ne AKO), onda ćemo napraviti pravu feštu!

Mi im želimo da se dobro pripreme, skupe glave i daju sve od sebe kako bi ostvarili svoj veliki cilj 😊