KABA

Svjetske komičarke stižu u Karlovac – Prvi međunarodni ženski festival stand up komedije u Hrvatskoj nasmijat će vas od srca

Marina Orsag i Studio Smijeha sredinom lipnja donose spektakl smijeha u tri hrvatske županije među kojima je i Karlovačka. Prvi međunarodni ženski festival stand up komedije pruža garantiran smijeh do zadnjeg trbušnog mišića u prekrasnom okruženju Dvorca Dubovac i to potpuno besplatno.

Naime, zbog recentnih zbivanja na području karlovačke županije, komičarke festivala udružile su snage  te osigurale građanima i građankama karlovačke županije potpuno besplatno izdanje festivala.

Osnivačica festivala i renomirana komičarka Marina Orsag izjavila je da je vizija “Laughemme” festivala osnažiti žene i ojačati žensku stand up scenu u Hrvatskoj, kroz najbolji alat – humor. Ideja je pružiti smijeh hrvatskoj publici, kroz žensku perspektivu i kulturnu raznolikost, a u nadolazećim godinama proširiti ovu lijepu priču i na regionalnu publiku.

Na festivalu “Laughemme” možete očekivati odličnu ekipu komičarki iz Amerike, Grčke, Indije, Kine, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske, a neke od njih čak nose titulu “Najsmješnijih osoba na svijetu” kao i ostale vrijedne nagrade i titule, poručuje osnivačica festivala Marina Orsag.

Bit će to, dakle, prava poslastica za sve ljubitelje dobrog humora iz ženske perspektive namijenjen i muškoj i ženskoj publici. Zbog sve veće popularnosti stand up komedije u Hrvatskoj, kao i zbog kvalitete samog događaja, organizatorice festivala očekuju veliku navalu na događaj pa vam savjetuju da što prije osigurate svoje besplatne ulaznice. Bit će dostupne za preuzimanje od ponedjeljka 5.lipnja u Muzeju Grada Karlovca i na još nekoliko dodatnih lokacija.  Svaka osoba moći će preuzeti do 6 ulaznica.

Svaki festival ima balkansku večer na hrvatskom i stranu večer na engleskom jeziku. Karlovačke Laughemme večeri se održavaju 10.lipnja u 20:30 h – Balkanska večer te 11.lipnja u 20:30 h – Engleska večer.