KABA

Početak redovnog programa u Kinu Edison otvorio je dječji animirani film

U dugoiščekivanom Kinu Edison napokon je krenuo redovan kino program. Program je otvoren u 10:00 sati dječjim animiranim filmom Cvrčak i Mrvica, na oduševljenje mnogih karlovačkih mališana.

-Kino je jako lijepo i jako sam uzbuđena zbog crtića. Već sam bila u kinu i vjerujem da će mi biti super na filmu. Sigurno ću nastaviti dolaziti, rekla nam je Mateja.

-Sad ću prvi puta gledati ovaj crtić i jako se veselim. Prvi puta sam ovdje i kino je jako lijepo, ispričao nam je Vito.

Mališani su zadovoljni, ali i oni nešto stariji imali su sve pohvale.

-Mislim da su cijene odlične, vrlo su prihvatljive, a i odličan je termin. Nedjelja ujutro nam super odgovara za izvesti djecu u kino, Snježana.

-Prvi puta sam u Kinu Edison i jako je lijepo. Cijene su pristupačne i nadam se da neće rasti. Nedjelja ujutro mi je odlična za provesti vrijeme s mlađom braćom u kinu. Izbor crtića je odličan, izjavila je Sara.

Cijene su pristupačne, što je naravno vrlo važan segment za privući publiku. Velik dio publike čine i oni nešto stariji koji se s nostalgijom rado prisjete i davnih dana kada su posjećivali ovo kino.

-U Edison sam išla još pred 70 godina, ali u novom Edisonu sam sada prvi puta. Planiram ići s unukom na neki od mnogih filmova. Cijene su dosta dobre i jako mi je drago što smo dobili natrag naše kino, rekla je Božena.

Kino je tek otvoreno i za sad još uvijek svima zanimljivo, nadamo se da će posjećenost ostati dobra kao što to je prvi dan pokazao.