Za ovogodišnjeg dobitnika Nagrade Grada Karlovca, akademskog slikara Alfreda Freddya Krupu rujan je bio izuzetno plodan mjesec. Izložio je svoje radove u Londonu, New Yorku, Oslu, Berlinu, Parizu, Sao Paolu, Ozlju i Viru.

U Velikoj Britaniji izlagao je u poznatoj londonskoj Boomer Gallery u Tower Bridge-u na skupnoj izložbi “What is Art – 6th Edition” (“Šta je umjetnost – 6.izdanje”). Ova izložba osmišljena je ne samo za izlaganje umjetnosti, već i za poticanje razgovora između različitih putova unutar suvremene umjetnosti. Cilj je dokazati da uspjeh u svijetu umjetnosti nije monolitan koncept, već spektar mogućnosti, od kojih je svaka jednako valjana i vrijedna kao i druga. Govornici na otvorenju su bili Yuxi Wang, direktor međunarodnog projekta iz Muzeja Himalaje u Šangaju i Anthony Fawcett, umjetnički kritičar i povjesničar sa Sveučilišta Oxford (nekadašnji suradnik i asistent Johna Lennona i Yoko Ono, Man Raya i drugih slavnih umjetnika).
Krupa je predstavljen s dva rada  “Akt koji stoji” (2016.) i “Jutro na Kupi u Karlovcu” (2022.). Ovo je Krupino treće izlaganje u Londonu.
Paralelno s tim, Krupa je izlagao i Brazilu, u Sao Paolu u galeriji Artly Mix na izložbi “Equilibrium”. Ujedinjujući 23 umjetnika iz 16 zemalja, “Equilibrium” istražuje ravnotežu u svijetu kroz kreativne leće, otkrivajući sklad između suprotstavljenih sila i jedinstvo usred različitosti. Gledatelji su pozvani da razmišljaju o ravnoteži unutar vlastitih života dok slave univerzalnu temu koja povezuje čovječanstvo.
Krupa sudjeluje sa svojim tušem ‘Stari drveni čamac'(2023.)
U Njemačkoj, u Berlinu je izašao rujanski broj žirirane digitalne publikacije Chromart Creative Magazine koji sadrži vrlo opširan članak o Krupinom umjetničkom radu i djelovanju kustosice Chromart Art Gallery Georgine Magklara.
U New Yorku, Decagon Gallery iz Brooklyna specijalizirana za umjetničku fotografiju, u svoju žiriranu online izložbu  “FLASH #8 – Pairings”. Galerija opisuje ovu selekciju kao: “…novu izložbu koja spaja skupine od dvije fotografije koje su međusobno povezane vizualno, konceptualno ili emocionalno. Ovaj pristup stvorio je novi način izlaganja naših izložaka koji ističe talent i kreativnost naših istaknutih fotografa”.
U Norveškoj, naš slikar otpočeo je suradnju s galerijom ArtRewards iz Osla. Galerija je opisana ovim riječima:
-ArtRewards je vrlo cijenjena online umjetnička galerija smještena u Oslu, Norveška, koja je osnovana 2021. godine s ciljem prikazivanja i promicanja iznimnih radova renomiranih umjetnika koji su se proslavili u svijetu umjetnosti. Naši službeni kanali ovim umjetnicima služe kao platforma za izlaganje svojih umjetničkih djela i povezivanje sa širom publikom.
Putem njih Krupa je prisutan na platformi Artmajeur iz Pariza i ponovno na onoj najvećoj – Artsy.
Nakon niza knjižnica u Hrvatskoj, u Parizu je Nacionalna knjižnica Francuske nabavila knjigu Alfreda F. Krupe “Mislite! Think!” iz 2020. godine i sada se može pronaći na odjelu “Literature i umjetnost”. Prvo izdanje iste knjige pod nazivom “Texts 1994-2017” je bilo vrlo dobro primljeno. Našlo se u knjižnicama Sveučilišta Oxford, Metropolitan Museum of Art, Zurich University of the Arts, British Library – London, State Library Victoria – Australia, Central Institute for Art History – München i dr.
Osim međunarodne aktivnosti Krupa je bio aktivan i u Hrvatskoj, tako je učestvovao na tradicionalnoj likovnoj koloniji u organizaciji Gradske organizacije Crvenog križa, a gdje su stvoreni likovni radovi namijenjeni za najistaknutije dobrovoljne davatelje krvi.
Prije odlaska na Vir održao je govor prilikom otvorenja izložbe  “Boje zbirke Mavretić” u galerijskom prostoru Starog grada Ozlja, a u ime živućih umjetnika zastupljenih u toj kolekciji.