KABA

Leo Smrekar novi senior u Mačevalačkom klubu Karlovac

Ovog tjedna Mačevalački klub Karlovac postao je jači za još jednog kvalitetnog borca i to u seniorskoj konkurenciji. Nakon što se prošle godine klubu priključio Leo Li, od ove sezone član karlovačkog kluba je i Leo Smrekar.
– Oboje su bili višestruki prvaci Hrvatske u mlađim dobnim kategorijama, pa sve do juniora, kao što su i oboje bili standardni reprezentativci u kadetskom, juniorskom, a ponekad i u seniorskom uzrastu. Ovo je veliko pojačanje za karlovački klub, pogotovo zbog toga što obojica dolaze na treninge i sparinge u Karlovac, navode iz kluba.
Ono što je stvarno specifično za oba borca (inače rodom i prebivalištem iz Zagreba) je to da obojica redovito i to već preko 10 godina uzastopno dolaze na karlovački ljetni mačevalački kamp, kao i na sparinge tokom natjecateljske sezone.
– Također, valja napomenuti da su najbolji karlovački borci Antonio Gojak i Anton Mravunac godinama vodili borbe upravo s njima, za najbolje borce u Hrvatskoj u svojoj dobnoj kategoriji (svi četvero su rođeni 2000. godine), te su nerijetko na turnirima i prvenstvima u i izvan Hrvatske upravo njih četvorica završavali na pobjedničkom postolju, dodaju iz kluba.
Zajedništvo koje se stvorilo s tom dvojicom odličnih boraca i karlovačkim klubom unatrag 10 i više godina tako se nastavlja i dalje, u još ljepšem radnom i natjecateljskom tonu i za dobrobit, kako Mačevalačkog kluba Karlovac tako i karlovačkog mačevanja općenito.
Ples