KABA

Svečano otvorena novouređena sportska dvorana Teniskog kluba Karlovac

Svečano je otvorena novouređena sportska dvorana Teniskog kluba Karlovac. Vođenim obilaskom sportske dvorane posjetitelji su dobili priliku vidjeti sve inovacije i promjene koje su postignute tijekom renovacije, a predstavnici Teniskog kluba Karlovac informirali su o značaju ovog projekta i njegovom utjecaju na lokalnu zajednicu.

Radovi na dvorani trajali su 44 dana, promijenjena je cijela krovna cerada, popravljene su cerade unutar dvorane, dvorana je oprana od poda do stropa, postavljena je nova teniska podloga i radovi će završiti postavljanjem teniskih blendi. Imali smo nekoliko tehničkih problema, ali na kraju smo sve uspjeli završiti u roku. Ovo jako puno znači za Teniski klub Karlovac, njegove članove, a pogotovo djecu. Dobili su najkvalitetnije moguće uvjete. Ovo je sada jedna od najljepših i najmodernijih dvorana u Hrvatskoj. Imamo podlogu koja je prilagođena isključivo za tenis i badminton i svi će uživati u novim uvjetima treniranja, poručio je predsjednik Teniskog kluba Karlovac Robert Crevar.

Projekt je to, za Karlovac, od velike vrijednosti s obzirom na činjenicu da će postati centralno mjesto za sportske događaje, rekreaciju i zajednička okupljanja. Svečanom otvorenju prisustvovali su i gradonačelnik Damir Mandić te županica Martina Furdek Hajdin.

Prije svega treba odati priznanje Upravi Teniskog kluba Karlovac koja je odradila stvarno velik posao. Ova parcela je u vlasništvu Teniskog kluba pa Grad kao takav nije mogao sudjelovati u renovaciji. Činjenica je da Teniski klub Karlovac u zadnje dvije do tri godine postiže i više nego odlične sportske rezultate, a i u organizaciji su se podigli na višu razinu. U proračunu za 2024. godinu je uređenje svlačionica kluba. To je u vlasništvu Grada, to je naša obveza i to ćemo i obnoviti da bude na razini ove novouređene dvorane. Posebno mi je drago što će klinci koji danas sutra žele biti Ivaniševići, Ljubičići, Čilići imati i odlične uvjete za to, dodaje gradonačelnik Damir Mandić.

Ples