Stiže nam najluđa i najsretnija noć u godini. Noć koja se slavi u mnogim ugostiteljskim objektima, na trgovima, ali i kod kuće. Mnogima ipak noćno slavlje nije dovoljno, pa odluče Novu godinu proslaviti točno u podne. Ovaj oblik dočeka sve je popularniji, a jednako mu se vesele i djeca i odrasli. Pored Gradskog kazališta Zorin dom već od 11:00 sati bilo je ultra zabavno, opušteno i veselo uz Tamburaški sastav Merak.

– Ja bih rekao da sam izuzetno zadovoljan ovom godinom. Dogodilo mi se jako puno novih stvari. Upoznao sam hrpu novih ljudi, ali kako kažu, sve lijepo mora završiti, tako da, nadam se da će 2024. godina biti još bolja. Nadam se osobnim uspjesima, uspjesima u ljubavnom životu, ali vidjet ćemo što nova godina ima za ponuditi do kraja godine, rekao je Tin Mateša.

– Uh, to je bila jedna jako uzbudljiva godina s puno uspona, ali i padova. Mislim da je završila u jednom dobrom tonu. Obnovila sam neka stara prijateljstva iz djetinjstva koja su mi puno značila, upoznala sam nove ljude, proputovala puno država i mogu ju zaključiti kao jako pozitivnu. Želim da 2024. godina bude isto takva, ali s manje padova. S više nekog blagostanja, još karijernog uspjeha i puno putovanja, komentirala je Romana Franjković.

– Pa žalosna je bila ova godina, jer je bilo puno poplava, katastrofa i nemira u svijetu tako da, zaista s puno vjere i nade bismo željeli da u 2024. godini svo to zlo ostane u 2023. godini. Neka se ljudi smire i žive u zajedništvu i ljubavi. Želim da nitko bude siromašan, da budemo s dobrim prijateljima i u lijepom društvu, tvrdi Davor Gorščak.

Naši građani otkrili su nam zašto su odlučili Novu godinu dočekati točno u podne i hoće li negdje biti u ponoć.

– Nije mi dosta Novu godinu proslaviti samo u ponoć tako da sam odlučio, gle, Karlovac, lijep je dan, lijepo nedjeljno jutro, idelana prilika za proći malo u Kavanu i vidjeti što ima u gradu. Imam dogovor s prijateljima za Veliku Goricu što je izuzetno zanimljivo mjesto za otići za Novu godinu. Vidjet ćemo kako će biti. Nadam se da ću biti umjeren u alkoholu kao i inače, izjavio je Tin.

– Uvijek sam negdje drugdje slavila, a nikad u Karlovcu. I onda je bilo, ajde već je vrijeme da jednom u svom gradu u kojem živim vidim kak’ to je. Svi su uvijek pričali da je u Kavani super i nikad nisam bila na dočeku u podne. Jako sam zadovoljna. Novo je iskustvo. Puno je ljudi, puno je poznanika i očekivala sam da ih neće biti, a na kraju je ispalo da je pola grada ovdje. Večeras ću vjerojatno biti isto u Karlovcu. Malo s prijateljicama, družit ćemo, izaći van i paliti prskalice, mišljenja je Romana.

– To je jedna novina u našem gradu. Simpatično je. Znam sve ove drage ljude, pa se lijepo podružiti ne samo navečer, nego i kroz dan. Tu su nam dragi prijatelji. Došli su nas posjetiti, navodi Davor.

Svima vam od srca želimo sretnu, zdravu i uspješnu novu 2024. godinu. Čuvajte jedni druge i na večerašnjem dočeku.