Održana je redovna skupština Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac. Godina 2023. je za Hrvatski rukometni klub Karlovac bila izazovna i ambiciozna.

-Iznimno smo ponosi na povratak u Premijer ligu te time što smo u prvome dijelu sezone ostvarili ono što smo i planirali. Čestitam cjelokupnoj momčadi na ostvarenom rezultatu, trenerima i stožeru. Što se financijskog dijela tiče, o tome se uvijek može razgovarati. Obećali smo sami sebi u prethodnoj godini kako je primarni cilj financije kluba učiniti stabilnima, što znači da plaće igračima i trenerima budu sigurne. S vremenom i s puno rada to postižemo. Ovdje mi dozvolite da zahvalim svima onima koji su na bilo koji način pomogli našem klubu i da istaknem važnost njihova sudjelovanja u napretku kluba, ostvarivanju rezultata te samim time u opstanku naše momčadi u najvišem rukometnom rangu, izjavio je predsjednik Stipe Smojver.

Donesen je novi statut kluba, usvojeno je financijsko izvješće za prošlu godinu, kao i plan rada za 2024. godinu.

-Što se pak tiče 2024. godine, kratko i jasno – postavljamo pred sebe još veće izazove. Malenim, ali sigurnim koracima uvjeren sam da ćemo raditi još bolje i stabilnije.