Seniori NK Karlovca 1919 započeli su s pripremama za proljetni dio sezone SuperSport Druge nogometne lige. Službena prozivka za početak priprema održana je u prostorijama kluba. Trener Igor Pamić s igračima je podijelio svoja očekivanja od nadolazeće sezone.

Najbitnije je da budete zdravi i uživate u onome što radite te da imamo međusobno poštovanje i povjerenje, kao što smo uvijek i imali – to je naša snaga. Moramo prihvatiti činjenicu da pripreme počinju danas, a ne 7 dana prije prvenstva, ne 15 i ne 20 dana prije prvenstva. Danas. Sutra je već kasno.

Klub je napustilo pet igrača: Ivor Ribar, Ante Knezović, Mateo Ostović, Eric Tsutida Vanzela i Haoran Li; a došla su i tri nova: Mateo Barać, Antun Marković i Kristijan Kopljar.

Imamo dovoljno igrača i želim da ovi novi mladići, koji nisu imali šansu pokazati koliko vrijede, a znam da puno vrijede, pokažu da na njih možemo računati. 

Prva utakmica na rasporedu je 25. siječnja. Na domaćem terenu, momčad “Karlovca 1919” odigrat će utakmicu protiv “Vukovara”. 27. siječnja odlaze na pripreme u Medulin gdje će sudjelovati na turniru “Medulin kup”. Pamić je ambiciozno i optimistično za kraj dodao kako će se NK “Karlovac 1919” boriti za prvo mjesto.

Većina ste već pisali povijest. Sada imamo mogućnost napraviti nešto što će usrećiti i nas i ljude koji nas dolaze gledati. Naš cilj je 4. kolo i onda smo uspjeli. Ako na 4. kolo, na stadion ovdje protiv “Krka” dovedemo 800 do 1000 ljudi – znači da smo uspjeli. Ako ih dođe 200, znači da nešto ne valja.