Sjajne vijesti dolaze iz Teniskog kluba Karlovac. Prvo mu je dodijeljeno domaćinstvo 18&Under European Summer Cupa, a potom i domaćinstvo državnog prvenstva do 10 godina. Ova domaćinstva potvrđuju činjenicu da ovaj klub promiče tenis na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

– Da, Teniski klub Karlovac s ponosom će biti domaćin državnog prvenstva do 10 godina koje će se održati od 28. do 29. rujna. Nakon dugih 18 godina čekanja, prošle godine smo konačno uspjeli prekinuti taj negativan trend kada nam je dodijeljeno domaćinstvo HEP momčadskog državnog prvenstva do 14 godina. Bila je to velika čast za nas kao klub, ali i za naš grad Karlovac. Osim što ćemo biti domaćini natjecanja za mlađe kategorije, također smo u konkurenciji za domaćinstvo HEP momčadskog državnog prvenstva do 18 godina, što dodatno potvrđuje našu reputaciju kao ozbiljnog teniskog kluba. Vjerujemo da se više neće dogoditi da Teniski klub Karlovac mora toliko dugo čekati na domaćinstvo nekog velikog i prestižnog turnira. Radimo predano kako bismo postali istinski hrvatski i europski centar za organizaciju teniskih natjecanja. Spremni smo pružiti najbolje moguće uvjete kako za igrače tako i za posjetitelje kako bi svako natjecanje u našem klubu bilo nezaboravno iskustvo. Također, s obzirom na naše ambicije i napore, vjerujemo da će Teniski klub Karlovac postati nezaobilazna destinacija za teniske turnire ne samo u Hrvatskoj, već i šire, rekao je predsjednik kluba Robert Crevar.

Od 31. srpnja do 2. kolovoza Karlovac će biti domaćin osam reprezentacija koje će se natjecati na terenima Teniskog kluba Karlovac smještenim u Vrbanićevom perivoju.