Članovi TKD “Prana” sudjelovali su na 18. tradicionalnom turniru “Josip Jović” u Imotskom, koji je ujedno bio i drugi kriterijski turnir za nacionalnu kadetsku selekciju i odlazak na predstojeće Europsko kadetsko prvenstvo. Na turniru je nastupilo oko 500 natjecatelja iz 50-ak klubova. “Prana” je nastupila sa šest natjecatelja u kadetskom uzrastu.

Zlatno odličje s tri pobjede i osiguran nastup na Europskom kadetskom prvenstvu ostvarila je Tara Rožić u kategoriji KŽ-41 kg. Zlatom se, nakon tri odlične pobjede, okitio i Karlo Bošnjak u kategoriji KM-49 kg. Karlo je također proglašen i za najboljega kadeta turnira te trenutno ima maksimalan broj bodova na rang ljestvici i mogućnost plasmana na Europsko kadetsko prvenstvo.

Klara Bošnjak u kategoriji KŽ-41 kg, nakon dvije pobjede, osvojila je brončano odličje. Brončani je bio i Jakov Žilić u kategoriji KM-53 kg, iako je poražen već u prvom kolu. Jakov i dalje vodi na rang ljestvici kadeta u svojoj kategoriji, a treći kriterijski turnir bit će mu iznimno bitan za plasman u nacionalnu selekciju.

Na turniru su nastupili i David Cindrić i Aleks Dakić u kategoriji KM-45 kg. Unatoč dobrim borbama, zaustavljeni su već u prvom kolu.

Čestitke cijeloj ekipi na uloženom trudu i osvojenom ekipom 3.mjestu u uzrastu kadeta. Svi ovi rezultati pokazatelji su visoke kvalitete rada u klubu i jedne odlične generacije boraca za koju se nadamo da će u godinama pred nama pokazati da su sposobni za velike uspjehe, poručili su iz TKD “Prana”.