Rifovi revolucije su glazbena komedija, prvi hrvatski film ovog žanra nakon dugo vremena. U sklopu svoje proljetne turneje stiže i u karlovačko kino Edison. Nakon filma bit će održan i koncert na kojem će se izvoditi filmski soundtrack.

Film je svijetlo dana ugledao prošle godine, ima elemente akcije, znanstvene fantastike i sve što pravi žanrovski film mora imati.  Autor filma je Jurica Hižak, fakultetski profesor kojem je ovo već sedmi film, ali prvi dugometražni.

Karlovačka premijera filma bit će održana večeras u kinu Edison u 20 h, a nakon filma bit će upriličen i nastup banda Razor Jet. Filmski soundtrack je također spreman i u završnoj je fazi, a Karlovčani će imati mogućnost ekskluzivno čuti svirku i prije toga.

Rifovi revolucije su snimani tri godine, uglavnom na lokacijama u Varaždinu i okolici, a u filmu nastupa više od 100 glumaca, redom naturščika, volontera.

Film je prikazan na Shockfestu u New Yorku i na regionalnim festivalima, a na ljeto putuje i na talijanski FilMuzik Arts festival.