Pobjedu na 68. izdanju Eurosonga odnio je švicarski predstavnik Nemo, dok je naš Baby Lasagna osvojio visoko drugo mjesto. Zagrepčani su ipak očekivali da ćemo sljedeće godine mi biti domaćini ove manifestacije.

U napetoj završnici predstavnik Švicarske Nemo odnio je pobjedu ispred hrvatskog predstavnika Baby Lasagne sa samo 54 boda.

Drago mi je da smo od publike tak dobro prošli, jer kao što sam rekao publika će dolazit na koncerte. Iznenađen sam koliko sam sretan. Mislio sam da ću biti više tužan, ali nisam, sretan sam, rekao je Marko Purišić, Baby Lasagna.

Sjajni hrvatski izvođač prenio je i dojmove samog finalnog nastupa.

Na pozornici je bilo super i baš mi je drago, složili smo se u timu da je to najbolje što smo mogli. Bolje od ovoga nije. Svi smo sve napravili kako treba, nitko nije ništa fulao i s time je još bolje jer znaš da sve što se dogodilo se dogodilo jer si dao sve.

Da je naš predstavnik dao najbolje od sebe slažu se i građani.

Predstavnik je odličan, imao je onu čipku, svoj stav jednostavno i drag je dečko i dobar i trebao je pobijediti.

Meni je odličan, energičan, Baby Lasagna je zbilja rasturio.

Pa top, odmah na prvu se osjeti ta vibra.

Svaka čast, sve je to sam izborio i svaka čast.

Baby Lasagna sletio je u zagrebačku zračnu luku, a dočekali su ga brojni obožavatelji. Iz zračne luke Baby Lasagna i njegov tim uputili su se prema glavnom zagrebačkom trgu, gdje mu je Grad Zagreb organizirao veliki doček uz DJ-a i bivše hrvatske predstavnike na Eurosongu – Let 3, Tajči i Emiliju Kokić.

Svima koji su pratili njegov jučerašnji nastup na Eurosongu, hrvatski predstavnik, koji je osvojio drugo mjesto, ali dobio najviše glasova publike, javio se iz aviona:

Želio bih zahvaliti svima. Bilo je nevjerojatno, volim vas.

(MS), Foto: screenshot HRT