Kadeti Taekwondo kluba Prana su 9. lipnja sudjelovali na Zadar Openu, kriterijskom turniru za odlazak na Europsko kadetsko prvenstvo, dok je dio natjecatelja prisustvovao na turniru Bistra Open.

Karlo Bošnjak, kadet do 49 kilograma, opravdao je svoju kvalitetu i kao prvi nositelj u svojoj kategoriji s dvije pobjede osigurao nastup na Europskom kadetskom prvenstvu. Na Zadar Openu nastupio je i Jakov Žilić koji je u kategoriji kadeta do 53 kilograma, također kao prvi kandidat za nastup na EP, u finalu izgubio od natjecatelja Medvedgrada te izgubio priliku za odlazak na EP. Klara Bošnjak, kadetkinja do 41 kilograma, izgubila je u polufinalnoj borbi te osvojila brončano odličje. Ovim rezultatima Prana je u ekipnom plasmanu muških kadeta A zauzela 2. mjesto.

Pranu će na Europskom kadetskom prvenstvu uz Karla Bošnjaka predstavljati i Tara Rožić koja je svoje mjesto u reprezentaciji izborila još na drugom kriterijskom turniru.

Drugi dio Pranine ekipe nastupio je na Bistra Openu, koji se održao u dvorani Osnovne škole Granešina u Zagrebu. Nastupilo je 270 natjecatelja iz 18 klubova. Za Pranu je nastupilo 11 boraca, te je osvojeno 11 odličja. U poretku muških kadeta A, Prana zauzima prvo mjesto dok je u poretku mlađih kadeta i kadetkinja A zauzela 3. poziciju.

Zlatna odličja osvojili su:

David Cindrić, kadet A do 49 kg,

Lucas Živković, mlađi kadet A do 33 kg – proglašen najboljim mlađim kadetom A,

Dunja Mirilović, mlađa kadetkinja A do 40 kg.

Srebrna odličja osvojili su:

Aleks Dakić, kadet A do 49 kg,

Roko Aleksić, kadet A do 45 kg,

Lukas Marković, mlađi kadet B do 33 kg.

Brončana odličja osvojili su:

Tara Cvitak, kadetkinja A do 37 kg,

Hana Pavlović, kadetkinja A do 41 kg,

Una Buić, kadetkinja B do 51 kg,

Lana Blažan, kadetkinja A do 51 kg,

Leon Pajić, mlađi kadet B do 27 kg.