Proteklog je vikenda u Karlovcu odigrano posljednje kolo Prvenstva Hrvatske u inline hokeju. Nakon teške sezone i mnogobrojnih napetih susreta, samo prvenstvo došlo je do svog uzbudljivog završetka. Iako rezultati posljednjeg kola nisu utjecali na konačni poredak, utakmice su bile prilika za igrače da pokažu svoje umijeće i sportski duh, javljaju iz IHK Karlovac.

Bez pritiska rezultata, timovi su igrali opušteno, ali s istom strašću koja je obilježila cijelu sezonu. Kao domaćini turnira i višegodišnji prvaci, seniori Karlovca ponovno su dokazali svoju nadmoć u Prvenstvu Hrvatske. Posljednje kolo sezone bilo je prilika za još jednu uvjerljivu predstavu i proslavu naslova pred domaćom publikom. Na drugom mjestu završila je ekipa Dinama iz Zagreba dok je treće mjesto pripalo ekipi Dolenjske Toplice iz Slovenije. Antonio Markezić istaknuo se kao nezaustavljiv napadač, osvojivši titulu najboljeg strijelca prvenstva sa svojim impresivnim golovima.

S druge strane, Roko Kurtagić briljirao je između vratnica osiguravši titulu najboljeg golmana svojim izvanrednim obranama. Dok se zatvara još jedna sezona Prvenstva Hrvatske u inline hokeju, seniori Karlovca mogu s ponosom pogledati unatrag na svoje uspjehe. Osvojivši titulu prvaka, Karlovčani su demonstrirali izvanrednu predanost i vještinu tijekom cijele sezone. Sad, dok se odmaraju do rujna, imaju priliku reflektirati o uspjesima i pripremiti se za nove izazove koji ih očekuju u budućnosti.