Marin Kundić bio je voljeni profesor i glavni tajnik Veleučilišta u Karlovcu, glazbenik, a prije svega otac i suprug. U petak će se održati 4. izdanje humanitarnog pub kviza njemu u spomen s početkom u 18:30 sati u Caffe baru Ziggy.

– Marinov memorijal nastavlja se i ove godine. Nakon što smo prethodnih godina skupljali novčane donacije za udrugu Frendofon i Udrugu za dobrobit i zaštitu životinja “Najbolji prijatelj”, ove godine se okrećemo glazbi, za što smo sigurni da bi Marin bio sretan, jer je i sam obožavao glazbu i svirao u bendu stoga 4. humanitarni pub kviz organiziramo za Udrugu “Glazbeni centar Buka”, navode organizatori.

– moći će se prijaviti do 23 ekipe

– potrebno je doći barem 15 minuta prije početka kviza

– ekipa koja se prijavi, a ne uđe u tih 23, bit će u rezervi ako netko otkaže (potencijalno možda i uspijemo povećati fond ekipa i osiguramo još prostora za sjedenje)

– prijavljujete se u inbox facebook stranice Pub kviz KA47: https://www.facebook.com/pubkvizka47 na način da pošaljete ime ekipe i imena igrača/ica koji igraju

– svaka ekipa može imati maksimalno 4 igrača/ica

– kotizacija je 10 eura po ekipi

– ukoliko prijavite ekipu, a ipak nećete moći doći, molimo vas da nam to javite, jer će svaka ekipa imati isprintan obrazac s imenom ekipe

– obrazac s imenom ekipe preuzimate kad dođete na kviz uz uplatu kotizacije

Ukoliko vas ima koji ne bi igrali kviz, ali bi samo gledali ili bi htjeli donirati, svi ste pozvani pod uvjetom da ne izvikujete odgovore na glas i ometate ekipe. Nadamo se da se vidimo u što većem broju.