Nepoznati počinitelj jučer je provalio u obiteljsku kuću na području općine Ribnik odakle je otuđio novac. Slijedi kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici su pak utvrdili da je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka u Slunju pod utjecajem alkohola od 2,31 promila upravljao 60-godišnjak, dok je na području Karlovca osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,94 promila 36-godišnjak izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozači su isključeni iz prometa te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog jučer je doveden 67-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Policijski službenici su utvrdili da je u Generalskom Stolu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,35 promila i bez korištenja sigurnosnog pojasa te da u vozilu nije posjedovao kutiju prve pomoći.

Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 1610 eura te zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od četiri mjeseca.