S novom prodavaonicom autodijelova na poznatoj adresi, vozači i mehaničari Karlovca dobili su uslugu po najvišim europskim standardima. Preuzimanjem franšize u vlastito poslovanje, Tokić Grupa je razvojem postojeće velike poslovnice u samom centru grada, na adresi Grge Tuškana 10, napravila velik iskorak u usluzi za čitavu karlovačku regiju.

Poslovnica u Karlovcu kroz izravno upravljanje Tokić Grupe počinje raditi uz snažan vjetar u leđa. Prvi kupci tijekom svečanog otvorenja mogli su primijetiti potpuno preuređen i povećan moderan prodajni dio. Uz izložen zanimljiv sezonski i akcijski asortiman dočekalo ih je osam zaposlenika koji će regiju pokrivati i kroz kontinuirane dnevne dostave.

-Kupac će direktno osjetiti i novu standardizaciju poslovanja, jer Karlovac zaslužuje sve pogodnosti koje nudimo kao Tokić. Pritom mislim na redovite prodajne akcije i pogodnosti, ali i vrlo zanimljive odvojene programe vjernosti za mehaničare i vozače, kao i aplikaciju koja olakšava život s automobilom i identifikaciju u poslovnicama, ističe Kristian Pavković, izvršni direktor prodaje za kontinentalnu Hrvatsku u Tokiću.

Nova velika poslovnica s velikim skladištem pokriva 1100 m2 i čuva preko 30.000 različitih artikala te je u stalnoj je vezi s velikim logističkim centrom u Zagrebu. Kristian dodaje i kako se koristi još brži i precizniji sustav za upravljanje zalihom, uz pomoć umjetne inteligencije, zbog čega će nova kvaliteta usluge donijeti precizniju i bržu isporuku željene robe.

Uz svečano otvorenje s brojnim gostima, mehaničarima i partnerima iz regije, poslovnica u Karlovcu je i službeno počela s radom. Kupnja autodijelova, ali i alata i servisne opreme, guma i dijelova za kamione ili motocikle, po novim standardima pretvorena je u novo iskustvo. Pritom je tradicionalno u sklopu otvorenja prostor blagoslovljen, a donirana je i lokalna zajednica kroz doprinos radu Udruge Zvončići i Tehničke škole Karlovac.

Nova poslovnica na poznatoj adresi u sklopu Tokić prodajne mreže integrirana je u poslovanje preko 140 poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji kojima upravlja Tokić Grupa. Pritom na tržište stavlja preko 300 različitih brendova i 300.000 različitih artikala za održavanje i popravak čitavog voznog parka.