Završio je trodnevni malonogometni turnir gradskih četvrti i mjesnih odbora “Zvijezda 2024.”. Svoja znanja i tehnike pokazalo je 11 ekipa, ali samo one najbolje pronašle su svoje mjesto u velikoj završnici. U prvoj polufinalnoj utakmici Novi centar je svladao ekipu Luščića – Jamadol s uvjerljivih 4:0. Zvijezda je u 2. polufinalnom susretu bila bolja od Turnja rezultatom 3:1.

U utakmici za 3. mjesto tako su se susreli Luščić – Jamadol i Turanj u kojoj je Turanj slavio rezultatom 3:2. Veliko finale pred zaista puno gledatelja odigrali su Novi centar i Zvijezda. Moglo bi se reći da je Novi Centar već u 1. poluvremenu odlučio pobjednika kad je rezultat nakon 10 minuta igre bio 2:0, a uspješni strijelci bili su Vito Dujmović i Marko Kusanić. Rezultat je povisio Antonio Knezović, a smanjio ga Antonio Cerjak. Tako je Novi centar u konačnici slavio rezultatom 3:1 i ponio titulu najboljeg gradskog haklera.

Igor Pajić iz pobjedničke ekipe proglašen ja za najboljeg vratara.

– Rekao bih prije svega da je to bilo do mojih suigrača. Da moji suigrači nisu bili tako dobri, vjerojatno ja ne bih bio proglašen. Pehari su tu da se osvajaju. Čestitke ekipi. U ovim godinama kojima sam sad, sretno se osjećam da sam malobrojnoj kolekciji dodao još koji pehar. Iznimno mi je drago da se turnir ponovno događa ovdje na Partizanu kao što se događao i proteklih godina. Ne znam sjećaju li ove mlađe generacije toga. Evo, meni je drago, izjavio je Pajić.

Iz pobjedničke ekipe dolazi i najbolji igrač, a to je Vito Dujmović. Zvijezda ima najboljeg strijelca Antonia Cerjaka s upisanih 7 pogodaka.

Nagradu za fair play preuzela je Banija koja je smanjila broj svojih igrača u igri nakon što su vidjeli da protivnička momčad nema isti broj sudionika.

– Osjećam se zbilja ponosno što sam s ovim dečkima dio ove lijepe i moćne ekipe. Imali smo problema s ozljedama. Par igrača nam se ozlijedilo. Neki i rade. Krpali smo. Vidjeli ste da smo igrali bez rezerve. Srce je pobijedilo. Novi centar je uvijek bio poznat po borbenosti, navodi predstavnik pobjedničke ekipe Novog centra Ivan Knezović.

Odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su snage odmjerili veterani All star i organizatori. Rezultat je bio 2:2. Sve susrete sudili su Nenad Stražanac i Tomislav Valentić.