• July 3, 2024
  • Anamarija Radočaj
  • 0

Stvorite svoju priču zajedno s najboljim muškim parfemima!

Svaka osoba želi pronaći sebe u ovom svijetu, shvatiti tko želi biti i kakav dojam ostaviti nakon susreta s njim. Miris je jedan od ključnih elemenata svake slike, detalj kojeg se svatko može sjetiti. Ostavite za sobom lijepe uspomene uz MAKEUP i odaberite najbolji muški parfem, jer prvi dojam uvijek mora biti poseban.

Valentino Born In Roma Green Stravaganza

U srcu Rima, gdje vječnost susreće modernost, Valentino Beauty vas poziva na neobično olfaktorno putovanje. Predstavljamo Born in Roma Green Stravaganza, ekstravagantni duo mirisa koji izaziva vašu jedinstvenost, a možete ga kupiti na web stranici https://makeup.hr/

S prvim zrakama sunca nad vječnim gradom, miris Born in Roma Green Stravaganza počinje svoje putovanje pozivajući na život bez ograničenja i otkrivanje vaše prave suštine. Nakon noćnih avantura dolazi novi dan, koji otvara vrata u svijet ekstravagancije i individualnosti.

Born in Roma Uomo Green Stravaganza je fougere-jantarni miris koji ispunjava vašu ekstravaganciju svijetlim notama kalabrijskog bergamota, svježim aromatičnim nijansama i vrtoglavim akordom kave. U svijetu Valentina, ovaj muški parfem je strastven i ekstravagantan manifest koji uljepšava svakodnevicu i ističe vas.

Parfums de Marly Percival

Mirisi francuske parfemske kuće Parfums de Marly utjelovljenje su luksuza 18. stoljeća, zatočenog u elegantnoj bočici. Jedan dašak ovih mirisa prenijet će vas u svijet elegantnih dama koje promatraju utrke u blizini dvorca Marley, a vi ćete se osjećati kao dio privilegiranog društva.

Unisex parfem Percival, nazvan po jednom od konja koji su sudjelovali u utrci, svakako će se svidjeti onima koji su spremni prevladati sve prepreke zarad svojih principa.

Prve note muškog parfema fasciniraju neobičnom kombinacijom sočne mandarine, romantične lavande, toplog geranija i svježeg začinskog bergamota. Postupno se otkriva duboka i zavodljiva jezgra koja se sastoji od cvjetnog buketa i svijetlih pikantnih naglasaka. Magnetsku perjanicu stvara atraktivan duet ambroksana i mošusa koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Byredo Mojave Ghost

Godine 2014. svijet parfema dobio je novo remek-djelo – unisex parfemsku vodu koja je uvrštena u skupinu orijentalno-cvjetnih mirisa. Ovaj najprodavaniji muški parfemi posvećen je nevjerojatnom cvijetu koji preživljava i cvjeta u pustinji, unatoč pijesku, vrućem zraku i užarenom suncu.

Prozirna bočica lakonskog dizajna sadrži aromatičnu tekućinu koja svijetli iznutra. Ova namjerna jednostavnost naglašava ljepotu i harmoniju mirisa. Byredo Mojave Ghost, ili “Desert Ghost”, savršen je način da naglasite svoju individualnost, dajući snagu, samopouzdanje i težnju.

Givenchy Gentleman Society

Pozivamo vas u svijet pravih muškaraca, gdje vladaju snaga duha, profinjenost manira i istančan ukus. Kad bi ovaj svijet imao svoj prepoznatljiv soundtrack, to bi definitivno bilo Givenchyjevo Gentleman Society.

Ovaj će najbolji muski parfemi po izboru žena otkriti vaše najbolje osobine, povećati vašu motivaciju da idete prema svom cilju i sigurno vas neće ostaviti bez pažnje. Drveni motivi u njemu se natječu s izbočenim cvjetnim akordima, jer što je muški svijet bez konkurencije? Započnimo naše putovanje, gospodo!

Burberry Hero

Muški parfem Hero brenda Burberry označava novu etapu u povijesti kultne modne kuće. Ovaj miris posvećen je muškom avanturizmu i tajanstvenosti, kombinirajući snagu i gracioznost, snagu i suosjećanje, atletizam i kreativnost.

Hero utjelovljuje modernu muževnost, izazivajući tradicionalne stereotipe o muškosti i potičući vas da prigrlite sebe. Ovo je aroma modernog herojstva, čiji je simbol postao kentaur — utjelovljenje harmonije između čovjeka i konja, metafora za osobnu transformaciju i postajanje novom osobom, novim herojem.


Stvorite svoju priču zajedno s najboljim muškim parfemima!